Undervisning

Book en tid


UndervisningHos Unik – Beauty & Academy tilbydes der kurser indenfor alt i negle, både for dig som allerede er uddannet negletekniker, men også dig som aldrig har arbejdet med negleprodukter før. Der undervises i de bedste produkter fra Nail Systems International.


NSI Uddannelse

På NSI Denmark Training Academy er der noget for enhver smag. Vores negleuddannelser spænder fra basiskursus i akryl og/eller gel til avancerede gel polish kurser.

NSI’s Training Academy finder du i Nordjylland, på Fyn og på Sjælland, alle har fuldt udstyret træningsfaciliteter, hvor vi tilbyder et omfattende udvalg af negleuddannelser for alle, der ønsker at starte deres karriere i branchen, ønsker at forbedre deres færdigheder eller den negle-træning, de allerede har.

Alle vores negleuddannelser er certificeret af NSI Nails USA og vores undervisere har mange års erfaring indenfor negle industrien, så du behøver ikke bekymre dig om kvaliteten af undervisningen på NSI.

Kurser varer fra 1 til 5 dage plus træningsdage og varierer i krav til kursistens forudgående kompetencer. Nogle neglekurser kræver ingen erfaring, mens nogle vil kræve, at du allerede har gennemført et grundkursus i det område, du ønsker at studere.

Din garanti

Vores kurser

Hver uddannelse/kursus er specialiseret for fagfolk og omhyggeligt udformet til at give dig en bred viden. Vi arbejder udelukkende med sikre og godkendte produkter. Vores undervisere videreuddannes kontinuerligt for at kunne give dig de nyeste teknikker, så du i mange år kan arbejde mere kreativt og effektivt. Der vil være flere uddannelsesniveauer, der spænder fra kurser til nybegynderen og til den avanceret negletekniker.

Træningsdage

Uddannelsen af den certificerede negletekniker er opdelt i moduler, hvor man kommer og øver mellem kursus dage. Du øver hjemme og på træningsdage på akademiet. På træningsdage kan du selv medbringe en model eller bruge negletipper til at øve dig på. På alle basis uddannelser skal du som minimum gennemføre 5 træningsdag med underviser, hvor du kan stille spørgsmål og forbedre dine teknikker og hastigheder. Du er velkommen til så mange træningsdage, som du føler du har brug for inden eksamen. Tjek vores kalender for den næste ledige træningsdag, der passer dig. Der vil du også findes andre uddannelser/kurser så som Simplicité poly-dip, Polish pro, el-fil og meget mere.

Vores undervisere

Vores undervisere på trænings akademiet har mange års erfaring som negletekniker og er alle certificeret NSI Educators, trænet og eksamineret af NSI University. Alle er dygtige til at undervise og formidle deres viden, vi lægger stor vægt på uddannelse, så alle studerende får mest muligt ud af deres uddannelse.

Kursus

Kurser inkludere produkter til hele uddannelsen og træning. Disse produkter er efter endt kursus kursistens. Du får også et solidt kompendium, som du kan bruge i din salon som et opslagsværktøj. Kursusmaterialet er meget informationsrigt og letlæselig. Som udgangspunkt kan kursusmateriale leveres dansk og engelsk. Alle klasser til den certificerede negletekniker uddannelse er små, med højst 8 kursister, så vi kan give dig den bedste støtte under din
uddannelse.

Din underviser vil altid være i undervisningslokalet for at se til at alt forløber efter reglerne, så du arbejder sikkert og effektivt. Støtten slutter ikke i undervisningslokalet. Vi holder kontakten via e-mail, Facebook, telefon eller hvad der passer dig. Ind i mellem kursusdage vil der være tid til at øve i din egen salon eller hjemme, vi anbefaler at man øver sig så meget som muligt i mellem hver kursusdag, da dette ofte vil give anledning til spørgsmål eller områder hvor du har brug for mere information og hjælp, dette kan du få ved at tilmelde dig vores
træningsdage, hvor din underviser vil være tilstede og hjælpe dig. Der er forplejning under alle kursusdage.

Eksamen

Uddannelsen afsluttes med eksamen, bestående af en teoretisk og en praktisk prøve. Du tilmelder dig via vores Training Academys egen bookingsystem, når du føler dig klar, dog skal eksamen tages senest 9 måneder efter startdato. Hvis du ikke består eksamen, har du mulighed for at gå op til en re-eksamen. Vores mål er at du skal være stolt af dit eksamensbevis, når du får det, så du føler du kan lave smukke negle, du er en dygtig negletekniker og har arbejdet hårdt for at få dit eksamensbevis.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til NSI Nails kurser og til et helt fantastisk netværk at kollegaer i hele verdenen.

Med venlig hilsen NSI Denmark ApS

Gel eller akryl?

Der er ingen forskel mellem akryl og gel med hensyn til sikkerhed eller holdbarhed af neglene. Både akryl og gel er termohærdet, begge produkter har deres fordele. Der findes mange myter om at den ene teknologi skulle være mere holdbar, sundhedsskadelig og lignede. Dette er dog på ingen måde tilfældet med vores produkter, med den rette træning, som du selvfølgelig er sikret på vore kurser.

I første omgang er det påføringsmetoden mellem de forskellige typer produkter, der afviger. Den grundlæggende viden er den samme, uanset hvilket system du vælger i din grunduddannelse, såsom anatomi, filteknologi, produktkundskaber og meget mere, både praktisk og teoretisk.

Når det kommer til Akryl og gel -baserede systemer er hverken den ene eller anden bedre eller dårligere end den anden, når det handler om f.eks. holdbarhed eller sundhed. Det handler kun om kundens livsstil, negletype såvel som smag og behag. Fordelene ved at kunne arbejde med flere systemer er mange og giver mulighed for at yde en optimal service til kundekredsen. Nogle negle virker bedre med akryl, andre med gel, men de fleste passer til begge.

Holdbarhedsproblemer handler mest om arbejdsteknologi og produktkontrol og har mindre at gøre med om der er anvendt akryl eller gel til kundens negle. Når du har afsluttet din grunduddannelse som negletekniker, anbefaler vi en supplerende uddannelse med det andet system. Sådan træning varer i fire dage.

PRISER

Certificeret negletekniker Balance gel system
kr. 9.995,00

Certificeret negletekniker Attraction Acrylic system
kr. 9.195,00

Videreuddannelse Attraction Acrylic system
kr. 4.995,00

Videreuddannelse Balance gel system
kr. 5.995,00

Polish Pro Gellak kursus
kr. 1.495,00

Simplicité dip in system kursus (lille pakke)
kr. 1.495,00

Simplicité dip in system kursus (Stor pakke)
kr. 1.995,00

Come on over Balance gel system kursus
kr. 3.995,00

Come on over Attraction Acrylic system kursus
kr. 3.495,00

Secrets Nail Art kursus
kr. 1.995,00

Stiletto kursus
kr. 1.995,00

Vi tilbyder 10% rabat på alle NSI produkter på kursus- og træningsdage

Alle priser er ex. moms.

Skulle du have nogen former for spørgsmål til kursus eller produkt, så kontakt Iben Andersen på: unik@nsidenmark.dk og/eller tlf 29 11 04 45.


 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com